
PROGRAM:
Subota, 02.11.2019.
09.00 – 11.00 Radio Pula – javljanje uživo sa Vikend festivala istarskih tartufa
10.00 - Lov na tartuf – orijentacijsko trčanje + MTB
11.00 - 19.00 Izložba, degustacija i prodaja tartufa i proizvoda od tartufa, te domaćih proizvoda
12.00 - Smotra pasa
14.00 - Biranje najtartufa sajma
12.00 – 15.00 Buzet na pjatu – predstavljanje buzetskih ugostitelja (konoba Most)
13.00 – 17.00 Radionica izrade domaće tjestenine
16.00 - 18.00 Chef on stage (Nikola Vuković, hotel La Grisa – powered by AZRRI)
Nedjelja, 03.11.2019.
11.00 - 19.00 Izložba, degustacija i prodaja tartufa, proizvoda od tartufa, te domaćih proizvoda
12.00 – 15.00 Buzet na pjatu – predstavljanje buzetskih ugostitelja (hotel Fontana)
13.00 – 17.00 Radionica izrade domaće tjestenine
16.00 - 18.00 Chef on stage (Zoran Sertić, hotel Vela Vrata - powered by Natura tartufi)