• +385 (0) 52 662 343
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Capture your scene

Each view of Buzet is an image you wish to capture in a photograph and cherish.


... the Old Town, Large Gate (Vela vrata) and Large Well (Vela šterna), its winding paths that lead to hidden corners ending on the horizon. Capture your scene while bike riding and exploring its surroundings rich in history...

Feel the touch of pleasure and delight,
health, beauty and vitality.

Dare and choose

... hang gliding or free climbing, paragliding or horse riding, mountain biking or trekking...

OUTDOOR SPORTS

Relax


Relax, be romantic. Indulge yourself. Happiness here lies in small things. It’s up to you to discover it.

Život pun mogućnosti

Poludnevni boravak Buzet sudjelovao je u projektu "Život pun mogućnosti" kojeg provodi Centar za inkluziju i podršku u zajednici kao prijavitelj, te partneri Grad Labin, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije i Udruga za promicanje stvaralaštva Artstudio, te pridruženi suradnici na projektu Istarska županija, Centar za socijalnu skrb Labin, Centar za socijalnu skrb Pula, Volonterski centar Istra.

Ova aktivnost provodi se u suradnji  sa Sanjom Pernić, suradnicom na projektu „Život pun mogućnosti“ koji od 1. srpnja 2015. provodi Centar za inkluziju i podršku u zajednici s partnerima. Cilj projekta je povećati kompetencije za tržište rada i zapošljivost osoba s intelektualnim teškoćama razvojem dnevnih radnih aktivnosti te jačanjem aktivnog sudjelovanja u zajednici. Dio projektnih aktivnosti odnosi se na poticanje većeg uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama u život zajednice i to razvojem programa volontiranja.

Ukoliko i vi želite uključiti osobe s intelektualnim teškoćama kao volontere u vašu organizaciju slobodno kontaktirajte: Sanja Pernić, 095/252 5553, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.