• +385 (0) 52 662 343
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Buzet active

Približava nam se manifestacija Buzet Active koja će se po prvi puta održati u subotu 3. rujna 2016. godine u sklopu Europskog tjedna sporta.

Riječ je o manifestaciji koja će okupiti sve sportske klubove i udruge koje djeluju na području grada Buzeta, te izlagače sportskih rekvizita i opreme.

Cilj manifestacije je da se građanima i ostalim posjetiteljima predstavi i prezentira ponuda sportskih sadržaja koji postoje na našem području, te da se aktivno uključe u iste. Želja nam je potaknuti sudionike na kretanje i zdraviji život, osobito u današnje vrijeme kada je sve digitalizirano, kada se većinu vremena provodi doma za televizorima i računalima umjesto vani na svježem zraku, da se zabavi i lijepo provede vrijeme sa svojim obiteljima i prijateljima.

Na taj će se dan Mašimova škuja pretvoriti u jednu veliku sportsku dvoranu na otvorenom, pa će se tako tog održati natjecanja u penjanju, stolnom tenisu, trail-u, košarci, malom nogometu, a prezentaciju će održati taekwon-do, Enduro motocross, rukometni klub, biciklisti, planinari i mnogi drugi.

Program manifestacije:

Organizatori manifestacije su Grad Buzet, Turistička zajednica Grada Buzet i Zajednica sportskih udruga Grada Buzeta