Naša web stranica koristi kolačiće kako bi anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li iskustvo korištenja naše web stranice pozitivno te kako isto poboljšati. Ukoliko ne želite dopustiti upotrebu kolačića, iste možete isključiti.

  • +385 (0) 52 662 343
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ulovi svoj kadar

Svaki buzetski pogled je prizor koji poželiš fotografirati i sačuvati za sebe


... i stari grad, i Vela vrata, i Velu šternu, i vijugave puteljke koji vode u skrivene zakutke završavajući na obzoru. Ulovi svoj kadar u vožnji biciklom dok istražuješ okolicu bogate povijesti...

Osjeti dodir užitka,zdravlja, ljepote
i vitalnosti.

Udahni punim plućima

... miris zemlje, hrastove šume i cvjetnih livada. Osjeti zemlju tartufa, začarani kraj zakopanog blaga. Udahni mirise dok šećeš uz rijeku, kroz drvored topola, ili dok se penješ na stijene upijajući blagodati koje pruža sjedinjenje s netaknutom prirodom. Mirisi ovdje vraćaju slike, pričaju svoju priču i ostaju duboko pohranjeni.

Odvaži se i izaberi

... slobodno letenje ili penjanje, parajedriličarstvo ili jahanje, brdski biciklizam ili trekking...

OUTDOOR SPORTOVI

Odmori se


Budi romantičan i prepusti se. Sreća se ovdje krije u malim stvarima. Na tebi je da je otkriješ.

IZMJENA PROGRAMA Advent na sjeveru

Zbog najave lošeg vremena, "Advent na sjeveru" u svom prvom izdanju održat će se u subotu, 16. prosinca u Starom gradu Buzetu, na Šetalištu Vladimira Gortana, popularnom Loparu.

Za sve posjetitelje osigurano je besplatno parkiranje u Mašimovoj škuji. Osiguran je i besplatan kombi prijevoz od Trga Fontana do Starog grada.

Program "Advent na sjeveru" otvara se u subotu, u 17 sati Adventskim sajmom na Loparu, uz kuhano vino i fritule, cimet i jabuke, božićne loptice i lampice, a u 17 sati započinje i predstava za djecu "Djed Božićnjak u Istri" u organizaciji Istra Inspirita. U 18 sati očekuje se dolazak Djeda Božićnjaka, a mališani će se moći fotografirati, te njemu i vilenjacima na Veloj Lozeti upisati adventsku želju. U 18.30 sati kreće glazbeni program uz Duo Stand By, The Blondes i Livia Morosina. U 20.30 sati na Velim vratima puštati će se adventski baloni s led lampicama i privezanim dječjim željama, a zabavni program se nastavlja uz Xmass DJ-a.

SATNICA:

17,00 Adventski sajam na Loparu

Kuhano vino i fritule, cimet i jabuke, božićne loptice i lampice, čestitke i  borove grančice

17,00 Predstava za djecu Djed Božičnjak u Istri

Što će se dogoditi kada se djedu Božičnjaku polome saonice i on padne u ponor Pazinske jame u božićnoj noći kada treba svoj djeci podijeliti poklone? Tko će mu pomoći, a tko pripremiti veliku spačku? Možda orko ili Veli Jože, možda vile, macmalići ili štrige?!                  

18,00 Dolazak Djeda Božičnjaka

Upiši adventsku želju s Djedom Božičnjakom i vilenjacima na Veloj Lozeti

18,30 Zabavni glazbeni program: Duo Stand by (Martina i Neno)

19,30 The Blondes acoustic duo

Dvije žene, dvije gitare, dva glasa i ista strast prema glazbi

20,15 Puštanje adventskih balona na Velim vratima

Zaveži želju, upali svijetlo i pošalji je visoko!

20,30 Livio Morosin

Koncert istarske glazbene legende koji je što kao autor, što kao izvođač – kreirao takvu diskografsku nisku da se malo tko može s njome mjeriti

21,30 Zabavni glazbeni program: Duo Stand By (Martina i Neno), Xmass DJ

Uz božićne hitove zabava se nastavlja do kasno u noć

 

 


Turistička zajednica Grada Buzeta  |  Buzet Tourist Office  |  Ente turistico della città di Buzet  |  Tourismusverband Buzet   |  Šetalište Vladimira Gortana 9, HR-52420 Buzet, Hrvatska-Croatia
T. 00385 (0) 52 662 343  |  F. 00385 (0) 52 662 343
Impressum  | Privatnost  | Statut TZ Buzeta  | Financijski izvještaj  | Izvještaj o radu

© 2017 Cursor d.o.o.. Sva prava pridržana. Izgled: Aplikko